سلامی دوباره

در این قسمت یعنی قسمت اول مجموعه قسمت های آموش طراحی و توسعه وب ، قراره نگاه کلی به اون چیزی که قراره توی این مجموعه آموزشی داشته باشیم بندازیم و ببینیم اصلا واقعا لازمه که این مجموعه آموزشی رو ببینیم یا نه .
یکی از چالش های مسیر طراحی و توسعه وب اینه که آیا مجازیم از چیزای که آماده هستن برای هدفمون استفاده کنیم یا خیر ؟‌

این سوال دقیقا بستگی به هدفتون از طراحی و توسعه وب داره . بیایم فرض کنیم ما یه برنامه نویس فوق حرفه ایم و همه چیز های مورد نیاز برای توسعه یه وب سایت فوق العاده رو بلدیم و میدونیم (‌ که امکان پذیر نیست cheeky ) ، و الان می خوایم شروع کنیم به برنامه نویسی و یه وب سایت فوق حرفه ای راه بندازیم ، اولین سوالی که از خودتون میپرسید چیه ؟‌
چه نوع سایتی و با چه هدفی رو قراره طراحی کنم ؟‌ اساسی ترین سوالی که در ابتای طی کردن مسیری باید از خودتون بپرسید این سواله ، خیلی خیلی مهمه که این سوال رو از خودتون بپرسید و از اون مهمتر اینه که جواب درستی رو برای این سوال داشته باشید .

بگذارید کمی ریز تر در مورد خود ما یعنی دوکمپ ، ما از خودمون پرسیدیم خب می خوایم یه وب سایت داشته باشیم ، چرا؟‌ ، چون لازم داریم که پست بزاریم و عکس های آموزشی آپلود کنیم و فیلم های آموزشی که طراحی میکنیم در این وب سایت آپلود کنیم . indecision چه جالب ما که فعلا فقط این فعالیت ها رو میخوایم انجام بدیم خب یه وبلاگ ساده میتونه کارمون رو راه بندازه درسته ؟  پس چرا باید الکی هم امکاناتمون رو هم وقتمون رو هدر بدیم تا در نهایت خودمون بخوایم یه همچین چیزی مثل این وبلاگ که هم میشه توش پست گذاشت هم فیلم و عکس آپلود کرد رو طراحی کنیم . پس ببینید یک چنین جنس سوالی رو حتما باید از خودتون بپرسید که واقعا هدفتون چیه از این که یه وب سایت داشته باشید یا حتی هدف مشتریتون چیه ؟‌ اگه مثلا مشتریتون یه همچین امکانات کمی رو برای وب سایتش نیاز داشته باشه میتونید این امکانات رو با یه هاست و یه cms آماده مثل وردپرس و جوملا و . با کمترین هزینه ریالی و زمانی ممکن براش فرهم کنید و سخت نکنید کار رو برای خودتون . تا حالا به این فکر کردید طراحی cms اختصاصی برای خودتون چقدر زمان میبره و به چه تیم حر فه ای نیاز دارید ؟‌ پس فضای فکر نکنید .  

یه سوال cms چیه ؟‌ (content managment system) یا سامانه مدیریت محتوا   به صورت خیلی خلاصه یه برنامه که رو روی سخت افزار شما تحت وب سوار میشه و توی این نرم افزار میتونید محتوای مورد نظر خودتون رو انتشار بدید و محتوا های خودتون رو مدیریت کنید . از cms های آماده میتونیم به وردپرس (یکی از مشهورترین)‌ و جوملا و . اشاره کنیم که رایگان میتونیم ازشون برای ساخت بستر محتوای مورد نظرمون استفاده کنیم .

با یه جستجو در مورد وردپرس متوجه می شید چیه ، حالا فرض کنید که یک چنین چیزی رو خودتون بخواید طراحی کنید تا در نهایت بخواید چنتا محتوا رو انتشار بدید . قطعا منطقی نیست .

اما از طرف دیگه اگه بخوایم مثلا نیاز داشته باشیم یه وب سایت تجاری داشته باشیم برای خرید و فروش محصولاتمون خوب قطعا وبلاگ جوابگو نیست و باید راه حل بهتری رو پیدا کنیم . یکی از راه حل ها مثلا استفاده از همین cms های آماده است و . حالا بیاید یه کم بزرگ تر فکر کنیم ، فرض کنید می خوایم یه اپلیکیشن مثل اسنپ ، ماکسیم و یا این چنین اپلیکیشن های رو طراحی کنیم در این صورت دیگه با cms ها هم نمی تونیم کاری کنیم و باید خودمون دست به کار بشیم . این دقیقا جای هست که وب اپلیکیشن از وب سایت یا وبلاگ جدا میشه که توی قسمت های بعدی بیشتر بهش میپردازیم .

در اینجا تمام حرفمون این بود که اگر میخواید تبدیل به برنامه نویس تحت وب بشید هر چند هم که حرفه ای باشید ومی نداره وقت و امکانات خودتون رو صرف مسائل بیهوده کنید ، در روند آموزش برنامه نویسی تحت وب هم دقیقا یه همچین چیزی رو داریم شناخت راه های مختلف برای برنامه نویسی ، استفاده از بهترین زبان برنامه نویسی و . نسبت به طرح و هدف اصلیمون چالش بزرگیه که خیلی جاها بهش پرداخته نمی شه و قراره توی قسمت ها بعدی بیشتر با هم و باشیم و این مسائل مختلف رو بررسی کنیم .


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها